zondag 13 januari 2019

Boerenkoolloop Gouda

Gouda (ZH)

4 km - 6,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Boerenkoolloop Gouda is inmiddels verlopen.

Na het succes van de Eerste Erwtensoeploop en Boerenkoolloop in Gouda begin 2018 gaan we in januari 2019 op herhaling met de 2e Boerenkoolloop. Deelnemers aan dit gezellige evenement kunnen na afloop genieten van een overheerlijk bord boerenkool bij Gouwe Stek Natuurlijk in het gezellige knusse gemaalhuis bij de Mallemolen. Daar is ook de start en finish van de verrassingsloop. Er wordt in 2 of 3 groepen met gidsen gelopen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Voorlopig staan er looproutes over 4, 6,5 en 10 kilometer gepland. Wie alleen wil lopen in haar/zijn tempo, kan een geprinte routekaart krijgen. Wie niet wil/kan meerennen (bijvoorbeeld een partner), maar wel wil komen smullen bij Hans de Gier is natuurlijk ook welkom, dus niet-rennende partners kunnen ook meegenieten vanaf 17 uur (wel ook aanmelden via de mail).

VERZAMELPLEK & -TIJD
Verzamelen om 16.00 uur bij de Mallemolen / Gouwe Stek Catering aan de 1e Moordrechtse Tiendeweg (achter het Uiverplein en de Goudkade). Het lopen start om 16.10 uur. Vanaf circa 5 uur start het bijkomen met boerenkool.

INSCHRIJVEN
Voorinschrijven kan tot en met 11 januari via info@goudasport.nl door uw naam en woonplaats door te geven en welke afstand u wilt lopen. Voorinschrijven kost 7 euro, nainschrijven 10 euro. De boerenkool wordt per bord afgerekend met Gouwe Stek Natuurlijk 5 euro per bord.

NIEUWJAARSRECEPTIE GO!uda Sport
Na de loop en het eten is teven onze Nieuwjaarsreceptie, We presenteren dan in korte tijd (een paar minuten) onze plannen voor 2019 en verder.

Zie ook: https://www.facebook.com/events/474019029754825

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Boerenkoolloop Gouda.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Boerenkoolloop Gouda zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Gouda (ZH).
Meer hardloopevenementen in Gouda (ZH).