zaterdag 23 februari 2019

Midden-Delfland Halve Marathon

Maasland, gemeente Midden-Delfland (ZH)

10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Midden-Delfland Halve Marathon is inmiddels verlopen.

In 2004 fuseerden de gemeenten Maasland en Schipluiden tot de nieuwe gemeente Midden-Delfland. Aanleiding voor de lokale hardloopverenigingen (Thof Running en De Hardloper) om een halve marathon te organiseren op het grondgebied van de nieuwe gemeente.

Zo werd op 28 februari 2004 de eerste Midden-Delfland Halve Marathon gelopen tussen Schipluiden (destijds start- en finishplaats) en Maasland.

Inmiddels zijn we toe aan de 16e editie, waarbij het parcours sinds 2018 is 'omgedraaid'. De start is nu in Maasland en over de mooie polderwegen in het veenweidegebied van Midden-Delfland leidt de route via Schipluiden terug naar de finish in Maasland.

Als alternatief voor de halve marathon is er een 10 km-loop. Hoewel hierbij wel 'richting' Schipluiden wordt gelopen, blijft deze volledig in Maasland.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Midden-Delfland Halve Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Midden-Delfland Halve Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.