vrijdag 21 juni 2019

Haag Marathon Challenge

's-Gravenhage, gemeente Den Haag (ZH)

marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Haag Marathon Challenge is inmiddels verlopen.

Start de zomer van 2019 op 21, 22 en 23 juni met de leukste marathon van Nederland! In de duinen van Den Haag organiseert Haag Atletiek in 2019 de tweede editie van de Haag Marathon Challenge, kortweg HMC. De HMC is een marathon in 3 etappes: 7,195 kilometer op vrijdagavond, 12 kilometer op zaterdagmiddag en 23 kilometer op zondagochtend.

De start en finish zijn elke dag bij Haag Atletiek aan de Laan van Poot. Het parcours loopt door het prachtige Westduingebied en uiteraard is de Challenge pas compleet met een flink stuk strand op de route!

Je kan je inschrijven voor de complete marathonafstand, of met twee teamgenoten de drie afstanden in estafette lopen. Een estafette team mag uit elke man/vrouw en leeftijd combinatie bestaan.
Schrijf je nu in via: www.haagmarathonchallenge.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Haag Marathon Challenge.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Haag Marathon Challenge zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.