zaterdag 2 februari 2019

Plantise Kassenloop

Bleiswijk, gemeente Lansingerland (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Plantise Kassenloop is inmiddels verlopen.

Welkom op de pagina van de Plantise Kassenloop, hardlopen in de kas! Het unieke parcours van deze bijzondere hardloopwedstrijd laat je hardlopen in de kas en bedrijfsruimte van Plantenkwekerij Leo Ammerlaan. Het parcours, de fantastische sfeer en vele toeschouwers zorgen elk jaar voor veel deelnemers. De hardlopers maken tijdens deze bijzondere hardloopwedstrijd op sportieve wijze kennis met de moderne glastuinbouw. De opbrengst van de Plantise Kassenloop komt deze editie geheel ten goede aan Team Ren voor Ben, het Westpolderhuis Berkel & Rodenrijs en Stichting Baobab Kids.

13.00 uur start 10 km
15.00 uur start 5km

Kosten 5 km en 10 km: 10,00 bij voorinschrijving (t/m 28 januari) op de dag zelf is het inschrijfgeld 15,00. Pinnen is NIET mogelijk op de dag zelf, neem contant geld mee.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Plantise Kassenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Plantise Kassenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.