zondag 3 maart 2019

Duinrell FunRun

Wassenaar (ZH)

1 km - 3 km - 6 km - 9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Duinrell FunRun is inmiddels verlopen.

De Duinrell Fun Run is een Fun Run voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker door Duinrell. Door mee te doen aan deze run en door middel van extra sponsorgeld op te halen kunnen er nachtjes slapen worden gerealiseerd voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Opkikkerdagen voor Stichting Opkikker.

We rennen een 1 km, 3 km, 6 km en 9 km dwars door het pretpark langs alle bekende attracties, de schitterende natuur van Wassenaar en gaan we weer de Decathlon heuvel bedwingen! Doe jij ook mee?
Net als bij de vorige editie kun je bij elke afstand kiezen voor de complete beleving van de Duinrell Fun Run (kies voor “Run & Park” bij het inschrijven). Voor de echte hardlopers kun je er bij de 6 en 9 km ook voor kiezen om enkel te komen voor het hardlopen (kies “Run”). Je mag dan een uurtje voor de start het park in om je prestatie te leveren.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Duinrell FunRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Duinrell FunRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.