zondag 3 maart 2019

Duinrell FunRun

Wassenaar (ZH)

1 km - 3 km - 6 km - 9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
De Duinrell Fun Run is een Fun Run voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker door Duinrell. Door mee te doen aan deze run en door middel van extra sponsorgeld op te halen kunnen er nachtjes slapen worden gerealiseerd voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Opkikkerdagen voor Stichting Opkikker.

We rennen een 1 km, 3 km, 6 km en 9 km dwars door het pretpark langs alle bekende attracties, de schitterende natuur van Wassenaar en gaan we weer de Decathlon heuvel bedwingen! Doe jij ook mee?
Net als bij de vorige editie kun je bij elke afstand kiezen voor de complete beleving van de Duinrell Fun Run (kies voor “Run & Park” bij het inschrijven). Voor de echte hardlopers kun je er bij de 6 en 9 km ook voor kiezen om enkel te komen voor het hardlopen (kies “Run”). Je mag dan een uurtje voor de start het park in om je prestatie te leveren.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Duinrell FunRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Duinrell FunRun.