zondag 1 september 2019

Bert Timmer Memorial Loop

Duiven (GE)

0,5 km - 1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Elk jaar organiseert de Loopgroep FRoS in het najaar de Bert Timmer Memorial Loop dit ter nagedachtenis aan Bert Timmer die in 2012 is overleden aan een hartstilstand. Vanaf de eerste wedstrijd is er toename van het aantal lopers te bemerken. Momenteel lopen zo’n 500 lopers mee verdeeld over de verschillende categorieën. Door de jaren heen zijn er naast de vaste onderdelen, zoals de 5 en 10 kilometer loop, een aantal nieuwe elementen toegevoegd. De jeugdloop inclusief de scholencompetitie voor de gemeentes Westervoort en Duiven én een Bedrijven/Teamloop zijn de daarop volgende jaren toegevoegd aan deze recreatieve hardloopwedstrijd. Deze loop heeft door de jaren heen regionale bekendheid opgebouwd en heeft onderhand een vaste plaats op de hardloopkalender gekregen.
Deze wedstrijd wordt geheel georganiseerd door de vrijwilligers van de lopers van FRoS. Zowel alle voorbereidingen als tijdens het evenement zelf. Alle kosten voor dit evenement worden gefinancierd uit sponsoring én van de inschrijf kosten van de lopers. Gelden die na aftrek van de gemaakte kosten resteren komen ten goede aan een lokaal goed doel. Naast de hardloopwedstrijd probeert FRoS van deze dag ook wel bekend als ‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’, die verder aangekleed wordt met standjes en muziek er een dag van te maken voor de hele familie.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bert Timmer Memorial Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Hardlopen in Duiven (GE).
Meer hardloopevenementen in Duiven (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Bert Timmer Memorial Loop.