zaterdag 9 maart 2019

Ren voor hun leven crossrun Heerde

Heerde (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Ren voor hun leven crossrun Heerde is inmiddels verlopen.

Zaterdag 9 maart 2019 organiseren wij de vijfde editie van de ‘Ren voor hun leven cross’ die geheel offroad gaat door het Zwolsche bos in Heerde. In deze cross moet de loper o.a. de Tonnenberg trotseren. De cross staat bekend om zijn afwisselende, uitdagende parcours.
Na afloop van de cross krijgen alle deelnemers een goody bag, kop snert van Cor van Oene en sport drankje van de organisatie. Ook wordt er na afloop één paar sportschoenen verloot onder de nog aanwezige deelnemers t.w.v. 150 euro. aangeboden door run2day Zwolle.

Afstanden & parcours
De afstanden voor deze loop zijn 5 en 10 km, en 5 km bedrijven run. De 10 km lopers zullen het parcours van de 5 km twee keer lopen. De minimale leeftijd voor de 5 km is 12 jaar. De minimale leeftijd voor de 10 km is 14 jaar. Dit jaar is er ook een mooie wandelroute uitgezet van 5 km door het Zwolse bos een populair wandelbos met fraaie eiken- en berkenlanen, afgewisseld met heuvelachtige heideveldjes.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ren voor hun leven crossrun Heerde.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ren voor hun leven crossrun Heerde zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Heerde (GE).
Meer hardloopevenementen in Heerde (GE).