zondag 8 september 2019

8e BandenPunt loop

Nieuw-Buinen, gemeente Borger-Odoorn (DR)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.
Alweer onze laatste georganiseerde loop van 2019.
De uit de hand gelopen hobby van BandenPunt en Dorpsgarage Nieuw-Buinen trekt steevast lopers, die het fijn vinden in teamverband hun technieken naar een hoger plan te tillen. Hierbij is telkens een coach aanwezig die iedereen bijspijkert over alles wat bij hardlopen nog meer komt kijken - dit is de ene keer een stuk theorie over voedingsmiddelen en energie, een andere keer over lichaamshouding en ademhaling en weer een andere keer over het welk schoeisel het beste loopt of in plaats van theorie wordt voorafgaand aan de 5km hardlopen een bootcamp verzorgd.
Alles om te verzekeren dat iedere deelnemer hierna weer zijn of haar prestaties kan verbeteren met de opgedane ervaringen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 8e BandenPunt loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 8e BandenPunt loop.