zondag 8 september 2019

8e BandenPunt loop

Nieuw-Buinen, gemeente Borger-Odoorn (DR)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 8e BandenPunt loop is inmiddels verlopen.

Alweer onze laatste georganiseerde loop van 2019.
De uit de hand gelopen hobby van BandenPunt en Dorpsgarage Nieuw-Buinen trekt steevast lopers, die het fijn vinden in teamverband hun technieken naar een hoger plan te tillen. Hierbij is telkens een coach aanwezig die iedereen bijspijkert over alles wat bij hardlopen nog meer komt kijken - dit is de ene keer een stuk theorie over voedingsmiddelen en energie, een andere keer over lichaamshouding en ademhaling en weer een andere keer over het welk schoeisel het beste loopt of in plaats van theorie wordt voorafgaand aan de 5km hardlopen een bootcamp verzorgd.
Alles om te verzekeren dat iedere deelnemer hierna weer zijn of haar prestaties kan verbeteren met de opgedane ervaringen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 8e BandenPunt loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 8e BandenPunt loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.