zaterdag 9 februari 2019

Strong Viking Trail Run

Sint Anthonis (NB)

7 km - 13 km - 19 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Strong Viking Trail Run is inmiddels verlopen.

NIEUW: De Strong Viking Trail Run 2019! Het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en/of dé optimale voorbereiding voor het nieuwe Strong Viking obstacle run seizoen.

Op zaterdag 09 februari is het zover, dan vindt de nieuwe Strong Viking Trail Run plaats in het prachtige natuurgebied de Staatsbossen in Sint Anthonis. De Trail Run is een offroad hardloopevent met tijdsregistratie, in een bosrijk gebied met daarnaast onder andere heide en zandverstuivingen.

Je kunt kiezen uit de afstanden 7km, 13km, 19km en/of 42km, waarbij je op smalle paden (trails) alleen natuurlijke hindernissen kan tegenkomen zoals beekjes, boomstammen, heuvels etc. Het is het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en dé optimale voorbereiding voor het nieuwe obstacle run seizoen.

Voor de fanatieke (wedstrijd)lopers is er de mogelijkheid om in het Advanced startvak in te schrijven waarbij een eind ranking wordt gepubliceerd. De rest van de startvakken heeft een recreatief karakter waarbij de eindtijden na afloop individueel worden toegestuurd.

Zijn jij en je vrienden klaar om het seizoen samen met ons te openen tijdens de allereerste Strong Viking Trail Run? Voor elke deelnemer doneren we €1,- aan Staatsbosbeheer. De start/finish van het event vindt plaats op recreatiegebied De Bergen in Wanroij.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Strong Viking Trail Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Strong Viking Trail Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.