vrijdag 12 april 2019

Teamrace

Maastricht (LI)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Teamrace is inmiddels verlopen.

Midden april klinkt jaarlijks het startschot voor dè ploegenrace van Maastricht: de Teamrace. De 9e editie van de Teamrace zal van start gaan op vrijdagavond -- april 2019. De start en de finish zijn op de baan op Sportpark Jekerdal (Mergelweg 120). Het parcours begint met een half rondje op de baan, gevolgd door een stuk van 800m over asfalt. Dit leidt naar de Sint-Pietersberg waas het zware stuk van de wedstrijd zal beginnen. Na het beklimmen van de berg, gaat het parcours alleen maar bergafwaarts, dus je kunt blijven versnellen gedurende de wedstrijd.
De totale loopafstand bedraagt ruim 5 kilometer en heeft een steile klim. Er nemen ieder jaar ruim 70 atleten aan deel, zowel studenten als niet-studenten. Bij de Teamrace is het niet belangrijk wie van je Team als eerste over de finish komt. Integendeel, de tijd van de 4e persoon in je Team telt; zorg dus dat je als Team een topprestatie neerzet!
Kortom, een jaarlijks terugkerend evenement met een uniek karakter: een mengeling van topsport en samenwerking!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Teamrace.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Teamrace zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.