zaterdag 22 december 2018

Berkelloop

Almen, gemeente Lochem (GE)

0,8 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


15% korting op Herzog compressiekousenkousen en -tubes met kortingscode OLFITHERZOG. De actiecode is geldig tot en met 30 november 2018 op www.olfit.nl.
Om de naam van de loop nog meer eer aan te doen zijn er nieuwe routes uitgezet voor de 10 km en halve marathon waardoor langer genoten kan worden van deze prachtige meanderende rivier. Het parcours van de 10 km en halve marathon is circa 90% onverhard waarbij u over een aantal prachtige landgoederen rondom Almen wordt geleid (o.a. Walin en Velhorst). En grote natuurlijke beleving door het mooie Achterhoekse coulissenlandschap! De 5 km is een rondje om de kerk waarbij lopers o.a. kennismaken met het lieflijke dorpsplein van Almen. Nieuw dit jaar is de kidsloop waarbij kinderen met de basisschoolleeftijd een ronde van circa 750 m afleggen. Er vindt alleen tijdregistratie plaats bij de eerste 3 finishers (m/v) bij elke afstand. Na afloop is er traditioneel soep en brood voor alle deelnemers.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Berkelloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Berkelloop.