zaterdag 10 november 2018

N34Loop

Hardenberg (OV)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement N34Loop is inmiddels verlopen.

De N34 is bijna klaar. Voordat de weg wordt teruggegeven aan het autoverkeer, zal het wegdek eerst nog te voet worden getest. Spurt88 is in de unieke gelegenheid gesteld om er een unieke hardloopwedstrijd te organiseren, de N34 Loop op 10 november.

Het wordt een 5 kilometerloop van Gramsbergen naar Hardenberg. De start is aan de noordkant van het viaduct bij Gramsbergen, de finish ligt vlak voor de nieuwe kruising met de dubbele rotondes. Voor de echte hardlopers biedt deze wedstrijd de kans op een supersnelle tijd. Direct na de start moet even het viaduct overwonnen worden, maar daarna bieden de kilometers nieuw en snel asfalt uitstekende voorwaarden voor vele persoonlijke records. Zo'n snel parcours met zo weinig bochten vind je maar heel zelden. De winnaar van deze wedstrijd zal voor eeuwig in de boeken staan als snelste loper van de N34 Loop.

Maar de organisatoren mikken niet alleen op de snelle wedstrijdlopers. Uitdrukkelijk worden ook de recreatieve lopers uitgenodigd. Deze N34 Loop biedt ook voor hen de unieke kans op een parcours te lopen dat ze daarna als het goed is nooit meer te voet zullen betreden. Het organiserende Spurt88 en de trotse provincie hopen daarom dat veel lopers uit de regio en daarbuiten zich aangesproken zullen voelen en zich zullen inschrijven via inschrijven.nl of de site van Spurt88.nl.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement N34Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement N34Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.