zaterdag 19 januari 2019

4e Kwintelooyen WinterRun

Rhenen (UT)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 4e Kwintelooyen WinterRun is inmiddels verlopen.

De 4e editie van de Kwintelooyen Winterrun komt eraan. Een mooie route over de Utrechtse Heuvelrug. Met keuze uit 5, 10 of 15 km.

Met dank aan onze sponsoren gaat 100% van de opbrengst naar het werk van kindsponsororganisatie Compassion in Tanzania

Zet 19 januari 2019 in jouw agenda en schrijf je nu in!

De Kwintelooyen WinterRun is een initiatief van stichting Kwintelooyen Running Events. Deze stichting heeft als doel door middel van hardloopevenementen geld in te zamelen voor het goede doel. De oprichters van de stichting zijn Erik Dekker, Evert Jan Poppe en Richard van Keulen. Stuk voor stuk bevlogen hardlopers met een hart voor mensen die het minder hebben.

Door middel van de Kwintelooyen WinterRun 2019 zal geld worden ingezameld voor het werk van kindsponsororganisatie Compassion in Tanzania. We ondersteunen hiermee heel direct kinderen en gezinnen die in extreme armoede leven en willen hen via het werk van Compassion een hoopvolle toekomst geven.

Evert-Jan Poppe zal hiervoor ook in oktober 2019 deelnemen aan de Muskathlon in Tanzania. Hier zal hij deelnemen aan de Marathon. In diezelfde week zullen andere lopers deelnemen aan de Ultraloop en halve marathon. Het doel van Evert-Jan is om minimaal 10.000 euro aan sponsorgeld mee te nemen. Met de totale som aan inschrijfgelden voor de Kwintelooyen WinterRun willen we hier vanuit de stichting een significante bijdrage aan leveren.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 4e Kwintelooyen WinterRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 4e Kwintelooyen WinterRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Rhenen (UT).
Meer hardloopevenementen in Rhenen (UT).