dinsdag 30 oktober 2018

De Wieden Nighttrail

Wanneperveen, gemeente Steenwijkerland (OV)

4 km - 9 km - 13 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De Wieden Night Trail

Op 30 oktober vind in samenwerking met Natuurmonumenten de Nighttrail door natuurgebied de Wieden plaats. Een unieke mogelijkheid om in het donker door dit gebied te gaan met een hoofdlampje op. Afstanden van 4, 9 of 13km kunnen er gelopen worden maar dat hoef je van te voren niet op te geven. Er vind geen tijdregistratie plaats. De start is om 20:00uur. Met jouw inschrijving ondersteun je het werk van Natuurmonumenten in dit gebied.

Canicrossers welkom

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement De Wieden Nighttrail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement De Wieden Nighttrail.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement De Wieden Nighttrail.