zaterdag 17 november 2018

GLOW Run 2018

Eindhoven (NB)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement GLOW Run 2018 is inmiddels verlopen.

GLOW Run for fun
Zaterdagavond 17 november gaan deelnemers 5 kilometer hard lopend over het GLOW parcours. Het decor? De unieke kunstwerken van lichtkunstfestival GLOW. Niet alleen de entourage is spectaculair, de deelnemers worden uitgedaagd om als extra kunstwerk te fungeren op de bestaande GLOW Route en maken daarmee zelf onderdeel uit van het lichtkunstfestival.
Uit voorgaande edities is gebleken dat zoín 2.500 deelnemers zich feestelijk verlicht uitdossen en daarmee een extra lichtelement vormen dat zich als een lint over de GLOW route beweegt.

5 km fun run
Met de GLOW Run wordt ingehaakt op de trend waarbij veel lopers vooral ook in een unieke belevingswereld hun sport willen beoefenen. De GLOW Run is dan ook een zogenaamde Ďfun runí. Er is daarom geen tijdregistratie. Het moet vooral een beleving zijn om mee te lopen.
De afstand van het parcours (5 kilometer) is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. En een aanrader om in een uniek decor met veel plezier en op sportieve wijze te genieten van de lichtkunstwerken van GLOW. Je hoeft geen marathonloper te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Met de entourage van GLOW is dit een uniek parcours dat hardlopers nergens anders in Nederland of zelfs de wereld kunnen treffen.

Extra beleving
Voor de deelnemers aan de run wordt ook dit jaar weer extra beleving gecreŽerd in de vorm van speciale kunstwerken en optredens die alleen maar tijdens de GLOW Run te zien zijn. Wat er allemaal gaat komen is nu nog niet definitief, maar laten we weten zodra dat duidelijk is.

Route GLOW Run Eindhoven
Hoe de route gaat lopen is nu nog niet bekend. Maar een ding is zeker, we gaan lichtkunstfestival GLOW en de GLOW Run afsluiten met een feestelijke after party!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement GLOW Run 2018.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement GLOW Run 2018 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.