zondag 21 oktober 2018

Bridge to bridge run

Blerick, gemeente Venlo (LI)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De 13e editie van de Gebr. van de Laar Bridge to Bridge Run is op 21 oktober 2018!
De Gebroeders van de Laar Bridge to Bridge Run wordt door RAV Orion jaarlijks georganiseerd in oktober. Dit jaar vindt alweer de 13e editie plaats op zondag 21 oktober. Deze recreatieve wedstrijdloop heeft de afgelopen edities zijn naam gevestigd door het prachtige parcours langs de maasoevers van Blerick en Venlo, over de vernieuwde Stadsbrug met de Wachters van Tajiri en de Zuiderbrug. Een unieke loop die van zich doet spreken door de gezellige sfeer bij start en finish en door de vele toeschouwers langs het parcours en een deelnemersveld van ca. 800 lopers.

Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen kiezen tussen afstanden van precies 5 km en 10 km. Ben je 13, 14 of 15 jaar? Dan mag je ook deelnemen aan de 5 km-loop.
Het inschrijfgeld bedraagt 9,00 bij voorinschrijving, en 12,50 als je inschrijft op de dag zelf.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bridge to bridge run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Bridge to bridge run.