zaterdag 13 oktober 2018

PrattenburgRun

Rhenen (UT)

5 km - 10 km - 12,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement PrattenburgRun is inmiddels verlopen.

De PrattenburgRun wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg samen met 3 Veenendaalse hardloopverenigingen: de Veenendaalse Atletiek Vereniging, Recreatie Lopers Veenendaal en Loopgroep Veenendaal.

Het parcours gaat door de Prattenburgse Bossen en bestaat uit een uitdagend tracÚ over 5 kilometer. De deelnemers aan de 10 km lopen dit rondje 2 keer. Vanaf 2018 is er ook een trail van 12,5km. Start en finish zijn bij het monumentale Kasteel Prattenburg.

Doel
Het doel van de PrattenburgRun is de deelnemers te laten genieten van het mooie landgoed en om geld op te halen om de beleefbaarheid van het landgoed te vergroten. Om dat te bereiken betalen de deelnemers inschrijfgeld. Alle inschrijfgelden zijn bestemd voor een goed doel. De organisatiekosten worden volledig gesponsord. Het doel in 2014 was de aanleg van een rolstoelvriendelijk pad en in 2015 en 2016 is hardgelopen voor het beleefpad voor kinderen. In 2017 is een trimbaan op het landgoed gerealiseerd en in 2018 hopen we met de opbrengst de trimbaan en het beleefpad verder uit te breiden.

Kosten
De kosten bij voorinschrijving tot uiterlijk 10 oktober 2018 bedragen 10 euro. Inschrijven na 10 oktober of bij de start kost 12,50 euro. Het inschrijfgeld dient contant te worden betaald op 13 oktober bij het afhalen van het startnummer. De Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg vindt het ook belangrijk dat ook de jeugd sport en kennismaakt met de natuur. Kinderen tot 15 jaar lopen daarom gratis mee! Voor hun deelname draagt de stichting 5 euro per kind bij aan de uitbreiding van het beleefpad en het trimparcours.

Programma op 13 oktober 2018

9.15-10.00 uur | inschrijving voor de laatkomers, betalen en ophalen startnummers. Er is gratis koffie en thee beschikbaar.
10.00 uur | start trailrunners.
10.15 uur | gezamenlijke warming-up voor de hardlopers van de 5km en 10km.
10.30 uur | start voor de 5km en 10 km. Het startschot wordt gelost door Vicky van Asch van Wijck.
11.45 uur | prijsuitreiking.

inschrijven op : http://prattenburgrun.nl/aanmelden/

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement PrattenburgRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement PrattenburgRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Rhenen (UT).
Meer hardloopevenementen in Rhenen (UT).