zondag 7 oktober 2018

Madurodam Marathon

Den Haag (ZH)

1,7 km - 3,4 km - 5,1 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Madurodam Marathon is inmiddels verlopen.

Doe mee aan de Madurodam Marathon op 7 oktober 2018!
Tienduizenden mensen rennen jaarlijks een marathon door steden als Amsterdam en Rotterdam. Droom jij er ook van om een sportieve prestatie van formaat neer te zetten in een wereldstad? Schrijf je dan nu in voor de Madurodam Marathon. De enige stadsmarathon zonder drempels: ieder kind kan meedoen, ieder kind wint!

Madurodam Marathon: de stadsmarathon waar ieder kind wint!

Op 7 oktober organiseert Madurodam samen met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) een stadsmarathon waar ieder kind, met of zonder handicap, aan mee kan doen. En waar iedereen een sportprestatie van formaat kan neerzetten, voor zichzelf én een ander. Samen halen we geld op voor het project ‘Samen naar School' van NSGK. Jaarlijks zijn er namelijk ruim 10.000 kinderen die geen onderwijs krijgen, omdat ze niet naar school kunnen. Meedoen aan de Madurodam Marathon betekent dat ieder kind wint!

Iedereen kan meedoen aan de Madurodam Marathon

Net als andere marathons zijn ook de afstanden van de Madurodam Marathon gebaseerd op de officiele marathonafstand van ruim 42 kilometer. Maar dan in schaal 1:25, de verhouding waarin Madurodam gebouwd is. Eén rondje komt dus neer op 1,688 wat we afronden naar 1,69 kilometer.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Madurodam Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Madurodam Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Den Haag (ZH).
Meer hardloopevenementen in Den Haag (ZH).