dinsdag 25 september 2018

Run to the Moon and Back

Amsterdam (NH)

12 min - 1 uur 0 min - 1 km - 5 km - 10 km - halve marathon - 25 km - 30 km - 35 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Run to the Moon and Back is inmiddels verlopen.

Tussen de volle maan op 25 september 2018 en de volle maan op 24 oktober 2018 brengen we heel Nederland in beweging. We leggen samen 768.800 kilometer af om zoveel mogelijk wensen voor zieke kinderen te vervullen. Die afstand, naar de maan en terug, is de uitdaging van de Run to the Moon and Back die wordt georganiseerd voor Make-a-Wish.

Iedereen kan meedoen aan de Run to the Moon and Back. Door de Run to the Moon-app te downloaden en hierin een persoonlijk profiel aan te maken draag je jouw kilometers bij aan de gezamenlijke afstand. Via de app kun je vrienden en familie uitnodigen om elke kilometer die jij aflegt te sponsoren. Of je in deze maand nu vijf kilometer gaat (hard)lopen om je huis of honderd met daarin een Marathon maakt niet uit, elke kilometer is belangrijk om het gezamenlijke doel te behalen! Via de Wish Maps kun je zien voor welke kinderen in jouw omgeving je iets kunt betekenen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run to the Moon and Back.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Run to the Moon and Back zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.