dinsdag 25 september 2018

Run to the Moon and Back

Amsterdam (NH)

12 min - 1 uur 0 min - 1 km - 5 km - 10 km - halve marathon - 25 km - 30 km - 35 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Tussen de volle maan op 25 september 2018 en de volle maan op 24 oktober 2018 brengen we heel Nederland in beweging. We leggen samen 768.800 kilometer af om zoveel mogelijk wensen voor zieke kinderen te vervullen. Die afstand, naar de maan en terug, is de uitdaging van de Run to the Moon and Back die wordt georganiseerd voor Make-a-Wish.

Iedereen kan meedoen aan de Run to the Moon and Back. Door de Run to the Moon-app te downloaden en hierin een persoonlijk profiel aan te maken draag je jouw kilometers bij aan de gezamenlijke afstand. Via de app kun je vrienden en familie uitnodigen om elke kilometer die jij aflegt te sponsoren. Of je in deze maand nu vijf kilometer gaat (hard)lopen om je huis of honderd met daarin een Marathon maakt niet uit, elke kilometer is belangrijk om het gezamenlijke doel te behalen! Via de Wish Maps kun je zien voor welke kinderen in jouw omgeving je iets kunt betekenen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run to the Moon and Back.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Run to the Moon and Back.