zaterdag 13 oktober 2018

The Blind Run

Zeist (UT)

2 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement The Blind Run is inmiddels verlopen.

Zaterdag 13 oktober is het weer tijd voor The Blind Run, waarbij de deelnemers blind hardlopen voor blind sporten. Deze extra feestelijke jubileumeditie vindt plaats bij Bartiméus in Zeist. Vanwege het vijfjarig lustrum is deelname gratis.

Bij The Blind Run lopen de deelnemers in duo's in anderhalf uur zoveel mogelijk rondjes van 1 kilometer. Elk tweetal is met elkaar verbonden door een band. De ene loper is ziend, de ander is geblinddoekt of heeft een visuele beperking. Dat maakt lopen lastig, spannend én een kwestie van vertrouwen. Zo vraagt de organisatie aandacht voor een van de aspecten van het leven met een visuele beperking.

Daarnaast zamelt elke deelnemer zo veel mogelijk geld in voor belangrijke sportprojecten voor blinde en slechtziende mensen. Sporten is gezond en leuk, maar voor mensen met een visuele beperking zijn er nog steeds veel te weinig mogelijkheden om aan sport te doen. Met de opbrengst van The Blind Run worden onder andere multisportdagen en sportclinics mogelijk gemaakt.

The Blind Run wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van organisaties die zich inzetten voor mensen met een visuele beperking, bestaande uit Bartiméus, de Oogvereniging en Running Blind.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement The Blind Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement The Blind Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zeist (UT).
Meer hardloopevenementen in Zeist (UT).