zaterdag 8 september 2018

Sporthuis Olympia Meerhovenloop

Eindhoven (NB)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Een mooie recreatieve loop welke onderdeel uitmaakt van het sportieve wijkevenement Meerhoven24. Het is een route van 5 km die u 1, 2 of 3 keer kan lopen. Het parcours is verhard en geheel afgezet tegen andere weggebruikers. Er wordt gebruik gemaakt van een tijdregistratie systeem, u kunt uw chip en startnummer voor aanvang van het startschot bij de organisatie ophalen.
Uw deelname draagt een steentje bij aan het goede doel Make a Wish Nederland.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Sporthuis Olympia Meerhovenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Sporthuis Olympia Meerhovenloop.