zondag 4 november 2018

Run for The Hunger Project

Amsterdam (NH)

0,4 km - 0,8 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Run for The Hunger Project is inmiddels verlopen.

Op zondag 4 november 2018 vindt de 12e editie van Run for The Hunger Project plaats - een hardloopevenement van 5 of 10 km met start en finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Meedoen kan als individuele loper (inschrijfkosten: 250,-) of als Business Team van 6 personen (inschrijfkosten: 1.000,-). Voor kids (4 t/m 14 jaar) organiseren we voorafgaande aan het event een Kids Run van 400 of 800 meter in het Olympisch Stadion.

Met de Run for The Hunger Project proberen we op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project Benin.

Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project, dr doen we het voor! Daarom vragen wij van iedere deelnemer bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld in te zamelen. In 2017 haalden 720 deelnemers 110.000,- op! Welk team en welke renner weten dit jaar het hoogste bedrag te werven?

Hier kan men zich inschrijven voor de Run for The Hunger Project: https://www.runforthehungerproject.nl/inschrijvenGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run for The Hunger Project.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Run for The Hunger Project zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.