zondag 30 september 2018

Knapperslagcross 2018

Doetinchem (GE)

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Een heerlijke cross in de natuurlijke omgeving van de Wehlse Broeklanden. Je deelname dient 2 doelen: veel plezier voor jezelf en voor de aanleg van nieuwe natuur in de omgeving waar je rent. Kinderen kunnen zich laten sponsoren voor de 1K. Organisatie ism ARGO Atletiek Doetinchem.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Knapperslagcross 2018.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement Knapperslagcross 2018.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Knapperslagcross 2018.