vrijdag 16 november 2018

Kralingen By Night

Kralingen-Crooswijk, gemeente Rotterdam (ZH)

1 km - 1,9 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Kralingen By Night is inmiddels verlopen.

De FOOX Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Dit jaar vindt de derde editie plaats van het evenement.

Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. En finish op de middenstip! Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting. Kralingen by Night!

De FOOX Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong Ún oud en getrainde Ún beginnende lopers. De run staat in het teken van Spieren voor Spieren en Excelsior4All.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Kralingen By Night.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Kralingen By Night zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.