zaterdag 15 september 2018

Molenwijkrun

Amsterdam-Noord, gemeente Amsterdam (NH)

4 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Molenwijkrun is inmiddels verlopen.

De 10 km van de Molenwijkrun is de perfecte laatste training voor de Dam-tot-Damloop. Je loopt een stukje van de nieuwe route van de Damloop naar Zaandam. Een mooie parcourverkenning.

De Molenwijkrun is een hardloopwedstrijd ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van deze wijk in Amsterdam-Noord. De wijk is perfect voor een run: groen en rustig. Alle routes gaan over brede en goed onderhouden fietspaden!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Molenwijkrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Molenwijkrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Molenwijkrun.