zaterdag 13 oktober 2018

AVT Lageveldlopen

Wierden (OV)

1,5 km - 2,5 km - 5 km - 8,1 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De AVT Lageveldlopen is een prachtige crossloopcompetitie met een afwisselend parcours over het strand, de heuvels en door het bos van Het Lageveld.
De competitie bestaat uit 4 lopen (13 oktober, 1 december, 9 februari en 30 maart). Voor deelname aan de competitie moeten 3 van de 4 lopen gelopen worden.
Losse deelname per loop is uiteraard ook mogelijk!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement AVT Lageveldlopen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hardlopen in Wierden (OV).
Meer hardloopevenementen in Wierden (OV).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement AVT Lageveldlopen.