vrijdag 28 september 2018

Zuidas Run 2018

Amsterdam (NH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Zuidas Run 2018 is inmiddels verlopen.

Doe mee met de Zuidas Run op vrijdag 28 september 2018, een uniek hardloop- en
netwerkevenement, waarbij de maatpakken van de Zuidas letterlijk worden verruild voor hardloopshirts. Schrijf je in voor de 5 of 10 kilometer en loop door het iconische zakelijke district van Amsterdam.

De Zuidas Run wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd. Het concept dat centraal staat is ‘From Suit to Shirt’. Daag je collega’s uit en bereid je voor met een hardloopschema dat perfect bij jou past. Voor de start van de race op vrijdag 28 september rond zonsondergang, is er een mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘Running Buffet’ en kun je warming-up sessies bezoeken van motiverende sprekers op het Gustav Mahlerplein. Na de race is er volop gelegenheid om te netwerken op de ‘Cooling Downtown Afterparty’.

De inschrijving voor de Zuidas Run 2018 is geopend. Schrijf je in via deze link. Dat kan als een business team of als individuele deelnemer. Kijk voor meer informatie op www.zuidasrun.nl.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zuidas Run 2018.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Zuidas Run 2018 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.