zaterdag 25 augustus 2018

Keizerlooop

Doorn, gemeente Utrechtse Heuvelrug (UT)

0,8 km - 2 km - 4 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Keizerlooop is inmiddels verlopen.

Na een zeer succesvolle eerste editie van de Keizerloop in 2017 wordt deze unieke hardloopwedstrijd over het mooie landgoed van Huis Doorn dit jaar voor tweede keer georganiseerd.

Ook dit jaar zijn er weer verschillende afstanden en verschillende leeftijdscategorieŽn waarvoor ingeschreven kan worden.Op het prachtige terrein van Huis Doorn is een parcours van 2,5 km uitgezet dat langs alle historische gebouwen van het landgoed voert, waarbij het genieten is van de mooie uitzichten. De Keizerloop is dan ook een schitterend evenement voor het hele gezin. Met een nieuw onderdeel de 4x800 familie estafette. Maar het is meer dan dat! Het is ook een leuk dagje uit. Zo kun je met je familie, vrienden en supportes na afloop van het hardlopen heerlijk picknicken in het prachtige park en het museum en tentoonstellingspaviljoen bezoeken.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Keizerlooop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Keizerlooop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.