zaterdag 29 september 2018

Beachrun

Egmond aan Zee, gemeente Bergen (NH)

6 km - 12 km - 18 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Beachrun is inmiddels verlopen.

Een Heerlijke Beachrun In n Van De Lekkerste Maanden Om Te Rennen. 29 September 2018 Staat In Het Teken Van De BeachRun Van Egmond Aan Zee Naar Bergen Aan Zee En Terug. De Afstanden Zijn 6 / 12 f 18 Km. De Ronde Is 6km Lang, Waarbij Je De Elementen Trotseert. Wind, Zand, Klimmetjes, Heuvels, Strandopgangen En Natuurlijk Jezelf.
Het Is Een Simpel Parcours Over Het Strand, Zie De Plattegrond Van Het Parcours Voor De Details En De Route. Eerst Wordt Er Gestart Met De 18km Deelnemers, Daarna De 12 En Als Laatste De 6 Km. Elke Ronde Bestaat Uit Een Aantal Klimmetjes, In Het Parcours Is Er De Mogelijkheid Om Naast Het Lopen Ook Een Muur Te Pakken.
Elke Meter Van Het Parcours Staat In Het Teken Van Uitdaging, Het Rennerskwartier Is Volledig Ingericht, Er Is Koffie, Thee, Soep En Natuurlijk Kan Je Je Omkleden In De Watertoren In Egmond Aan Zee. Het Belooft Een Groot Feest Te Worden, Deze Eerste Editie Van De Egmondse Beach Bastard BeachRun.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Beachrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Beachrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.