vrijdag 15 juni 2018

Leerdam City Run

Leerdam (ZH)

0,9 km - 1,7 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Leerdam City Run is inmiddels verlopen.

De Leerdam City Run vindt plaats op koopavond in het gezellige centrum van de Glasstad. Voor kinderen is er de mogelijkheid om gratis aan de kidsrun deel te nemen. Alle deelnemers ontvangen na afloop een medaille.
De route voert langs het riviertje De Linge, de haven, glasgalerieŽn, cafť's, het stadskantoor, over de stadswallen en langs al het moois dat Leerdam te bieden heeft.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Leerdam City Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Leerdam City Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Leerdam (ZH).
Meer hardloopevenementen in Leerdam (ZH).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Leerdam City Run.