zondag 15 juli 2018

Pop-Up Run Summer

Amsterdam (NH)

1 km - 3,3 km - 6,6 km - 9,9 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Pop-Up Run Summer is inmiddels verlopen.

Zondag 15 juli 2018
De zon schijnt al lekker en langzaam warmt alles weer op. In het park wordt het steeds drukker en zijn de bommen alweer prachtig groen. Veel mensen zijn alweer druk aan het trainen in het Vondelpark, tijd om te kijken of de trainingsarbeid zijn vruchten afwerpt. Loop mee met de Pop-up run Summer op 15 juli en meet je met andere hardlopers en check je tijd op 1, 2 of 3 rondjes. Iedereen weet het inmiddels maar 1 rondje Vondelpark is 3,3 km. Loop je rondjes in stijl of gewoon volle bak. We regelen een paar leuke prijsjes voor de snelste lopers maar ook zeker de meest zomerse lopers. We starten en finishen bij de Vondeltuin waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje en de kids kunnen heerlijk spelen in de naastgelegen speeltuin. Voor de kids hebben we dit jaar een rondje weten uit te zetten van 1km dus maak er lekker een gezinssportochtendje van.

PROGRAMMA:

10:00 uur Vondeltuin open, startnummers kunnen opgehaald worden
10:30 uur - start kinderloop
11:00 uur - start 1, 2 en 3 ronden door het Vondelpark
12:30 uur - prijsuitreiking bij de Vondeltuin

Locatie: Vondeltuin, Vondelpark 7, Amsterdam

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Pop-Up Run Summer.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Pop-Up Run Summer zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Pop-Up Run Summer.