zondag 19 augustus 2018

Trainingsloop najaarsmarathons: 25km

Bergen op Zoom (NB)

25 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Trainingsloop najaarsmarathons: 25km is inmiddels verlopen.

Als voorbereiding op de najaarsmarathons (zoals Etten-Leur, Amsterdam en Eindhoven) organiseert Runnersworld Bergen op Zoom gezamelijke trainingslopen. Er zijn vier trainingslopen, waarbij de afstand steeds langer wordt: 20, 25, 30 en 35 km. De tijd tussen twee trainingslopen is steeds 3 4 weken.

Deelnemers kunnen kiezen uit 4 tempogroepen:
5:00 minuten per km
5:30 minuten per km
6:00 minuten per km
6:30 minuten per km

Per groep zijn er steeds twee tempomakers (herkenbaar aan het veiligheidshesje, waarop de tijd staat die per km gelopen wordt). Elke 5 kilometer is er een verzorgingspost met water. De laatste post is bij Runnersworld Bergen op Zoom met water en sportdrank en banaan.

Door deel te nemen aan een bepaalde trainingsloop geeft een deelnemer aan die afstand, met het gekozen tempo, aan te kunnen. Deelname is op eigen risico.
Iemand die het tempo niet kan volhouden wacht bij een waterpost en kan dan weer verder lopen met het (iets lagere) tempo van de daarop volgende groep.

Elk van de 4 trainingslopen gaat over een andere route. Hoofdzakelijk is het parcours verhard, maar af en toe zal de route ook over onverharde of halfverharde bospaden (kunnen) gaan.

Start en finish zijn steeds bij Runnersworld Bergen op Zoom.
De trainingslopen vinden plaats op de volgende data:
20 km: zondag 22 juli 2018 09:00 uur
25km: zondag 19 augustus 2018 09:00 uur
30km: zondag 9 september 09:00 uur
35km: zondag 30 september 09:00 uur

De kosten per training bedragen 5,-. Deze kunnen per pin of contact voldoen worden bij Runnersworld Bergen op Zoom. Inschrijven is mogelijk vanaf 08:15 tot uiterlijk 08:45 op de dag van de trainingsloop bij Runnersworld Bergen op Zoom.

(nog) niet bekend
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Trainingsloop najaarsmarathons: 25km.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Trainingsloop najaarsmarathons: 25km zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.