zondag 23 september 2018

Tien van Tiel

Tiel (GE)

0,5 km - 1 km - 1,5 km - 6 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Tien van Tiel is inmiddels verlopen.

Dit jaar organiseren we de 2e editie van de Tien van Tiel (28e editie Promenadeloop). Afgelopen jaar is het parcours aangepast, waardoor er nu ook 10 km gerend kan worden. Daarom de nieuwe naam “Tien van Tiel”
Het hardloopparcours loopt door de binnenstad van Tiel. De jeugd loopt een of meerdere ronden van 500 meter, volwassen lopen rondes van 2km.
Start en finish zijn op De Markt.

Nieuw dit jaar: estafette 4 x 2 km
De estafette loop je met een team van 4 personen, elke deelnemer rent, met estafettestokje, een ronde van 2 km. Wisselen vindt plaats in het wisselvak bij de start. Doe mee met een groep vrienden, familie, collega’s, teamgenoten van je sportclub. Deelname vanaf 16 jaar. Inschrijven voor de estafette kan niet op de dag zelf!

Rondje Tiel
Er zijn deze dag ook een aantal wandelroutes uitgezet door Tiel en de prachtige omgeving. Start en finish voor het wandelen zijn ook op De Markt.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Tien van Tiel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Tien van Tiel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Tiel (GE).
Meer hardloopevenementen in Tiel (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Tien van Tiel.