vrijdag 28 september 2018

Run 4 Rabies

Utrecht (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Run 4 Rabies is inmiddels verlopen.

Run4RabiŽs is een hardloop- en wandelevenement in Utrecht om geld in te zamelen voor een project waarbij honden tegen rabiŽs gevaccineerd worden. Voor of na het hardlopen kunt u genieten van de muziek, een (on)gezonde snack en een drankje.

Het hardloop- en wandelevenement Run4RabiŽs vindt plaats in Utrecht. De routes starten vanaf het kantoor van Stichting DIO, gevestigd op de faculteit Diergeneeskunde, Yalelaan 1 te Utrecht (Uithof), en lopen via het mooie Rhijnauwen.

Het is mogelijk om tijdens de wandel- of hardlooptocht uw hond mee te nemen. Deze dient tijdens de gehele dag aangelijnd te zijn.

Beide routes mogen hardlopend worden afgelgd, de 5 kilometer kan ook gewandeld worden.

Tot 1 september betaal je Ä7,50 voor je inschrijving, hierna wordt het Ä10,-. De opbrengst komt ten goede aan een vaccinatieproject van de organisatie Travelling Animal Docters ter verbetering van het welzijn van de hond.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run 4 Rabies.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Run 4 Rabies zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).