vrijdag 28 september 2018

Run 4 Rabies

Utrecht (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Run4RabiŽs is een hardloop- en wandelevenement in Utrecht om geld in te zamelen voor een project waarbij honden tegen rabiŽs gevaccineerd worden. Voor of na het hardlopen kunt u genieten van de muziek, een (on)gezonde snack en een drankje.

Het hardloop- en wandelevenement Run4RabiŽs vindt plaats in Utrecht. De routes starten vanaf het kantoor van Stichting DIO, gevestigd op de faculteit Diergeneeskunde, Yalelaan 1 te Utrecht (Uithof), en lopen via het mooie Rhijnauwen.

Het is mogelijk om tijdens de wandel- of hardlooptocht uw hond mee te nemen. Deze dient tijdens de gehele dag aangelijnd te zijn.

Beide routes mogen hardlopend worden afgelgd, de 5 kilometer kan ook gewandeld worden.

Tot 1 september betaal je Ä7,50 voor je inschrijving, hierna wordt het Ä10,-. De opbrengst komt ten goede aan een vaccinatieproject van de organisatie Travelling Animal Docters ter verbetering van het welzijn van de hond.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run 4 Rabies.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement Run 4 Rabies.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Hardlopen in Utrecht (UT).
Meer hardloopevenementen in Utrecht (UT).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Run 4 Rabies.