zondag 21 oktober 2018

Jongkindloop

Lattrop-Breklenkamp, gemeente Dinkelland (OV)

1 km - 2 km - 5 km - 10,7 km - 15,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Jongkindloop is inmiddels verlopen.

Zondag 21 oktober 2018 vindt de eerste editie van de Jongkindloop plaats. Een kleurrijke hommage aan de beroemde kunstschilder Jongkind voor sportievelin-gen en gezelligheidsmensen. Hardlopen of wandelen door de mooie omgeving van Lattrop-Breklenkamp. En genieten van lekker eten en cultuur tijdens het sfeervolle buitenfestijn op het terrein van Erfgoed Bossem waar ook de start en finish zijn. Iedereen is welkom om er een gezellige dag van te maken!

Hardlopen of wandelen
Je kunt deze dag heerlijk hardlopen door het grensgebied van Lattrop-Breklenkamp. De plaats waar de beroemde schilder Jongkind bijna 200 jaar geleden het levenslicht zag. Er zijn routes, deels over onver-hard terrein, van 5, 10.8 en 15.2 km met een tijdsregistratie. Kinderen kunnen tijdens een speciale kids-run van 1 of 2 kilometer leuke prijsjes winnen. Ook heel fijn: 5.8 km wandelen op een goed begaanba-re route met rolstoel/kinderwagen of een wandeltocht van 15.2 km voor de meer fanatieke wande-laar.
De verschillende routes starten allemaal op een ander tijdstip. Kijk voor meer informatie op https://www.lattrop-breklenkamp.nl/jongkindloop/. Hier kun je je ook inschrijven voor het wandelen en hardlopen. Wees er snel bij, want vol is vol!

Gezellig festijn
Ben je klaar met hardlopen en wandelen of kom je alleen voor de gezelligheid? Dan ben je van harte welkom op het terrein van Erfgoed Bossem waar tal van kraampjes staan met regionale lekkernijen,
waaronder steakburgers van de Oklahoma smoker, fijne speciaalbieren en ijs. Gecombineerd met kunstzinnige activiteiten voor jong en oud, zoals een sneltekenaar, schilderen met kinderen, een crea-tief fotomoment en live muziek. Iedereen is welkom om er een gezellige middag van te maken!

Waar en wanneer
De Jongkindloop vindt plaats op 21 oktober van 10 18 uur op Erfgoed Bossem (Dorpsstraat 7, Lattrop-Breklenkamp). De diverse loop- en wandelafstanden starten op verschillende tijdstippen. Het festijn zelf vindt de hele dag plaats.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Jongkindloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Jongkindloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.