zondag 10 juni 2018

WodanRun

Wolfheze, gemeente Renkum (GE)

1 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement WodanRun is inmiddels verlopen.

De WodanRun gaat door verschillende mooie natuurgebieden, zoals de Reijerscamp, Planken Wambuis en de Ginkelse Heide. De run loopt door een historisch landschap.

De Ginkelse Heide diende in 1944 als droppingterrein in het kader van Operatie Market Garden. Reden te meer om deel te nemen aan deze unieke run. Je moet er daarnaast niet van opkijken onderweg een aantal ossen tegen te komen.

Deze dag staat in het teken van plezier en bewegen, die wordt afgetrapt met een muzikale warming-up. Er is daarnaast volop vermaak voor jong en oud.

Tussen de wedstrijden door zijn er activiteiten voor kinderen onder begeleiding, zodat jij de mogelijkheid hebt jouw hardlooprecord te verbeteren en/of jouw vrienden of familie aan te moedigen.

We zien je graag op 10 juni 2018 aan de start van de WodanRun!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement WodanRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement WodanRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement WodanRun.