zaterdag 15 september 2018

Proef Rondje Stroe

Stroe, gemeente Barneveld (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Proef Rondje Stroe is inmiddels verlopen.

Proef Rondje Stroe wordt dit jaar alweer voor de 5e keer georganiseerd. Naast de hardloopwedstrijd is er ook veel gezelligheid bij de finish met live muziek entertainment, lekkere hapjes en vermaak voor kleine kinderen. Dit jaar hebben wij ook een bedrijvenloop, om hiervoor in te schrijven en informatie kijkt u op de website of stuurt u een mailtje naar proefrondjestroe@outlook.com.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Proef Rondje Stroe.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Proef Rondje Stroe zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Proef Rondje Stroe.