zaterdag 1 september 2018

Heiderun

Ede (GE)

0,6 km - 3 km - 6 km - 12 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Heiderun is inmiddels verlopen.

Wij zijn stichting Heiderun, een frisse stichting die zich inzet voor het organiseren van een eendaags hardloopevenement op de Edese heide.

De initiatiefnemer van de Heiderun is Maurits van Engelenhoven, fanatiek hardloper en liefhebber van de prachtige Edese natuur. Vanuit deze passies ontstond het idee om een hardloopevenement te organiseren. Samen met enthousiaste vrijwilligers wordt dit jaar alweer de derde editie van de Heiderun georganiseerd!

“Als we iets doen, dan doen we het goed” is ons motto. We streven ernaar om elke editie te verbeteren en dat doen we met elkaar. Het team heeft een gedeelde passie: het organiseren van een hardloopevenement om jong en oud te laten ervaren wat hardlopen over een bloeiende heide betekent.

Ons doel is het organiseren van een jaarlijks terugkerend hardloopevenement waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Het is onze ambitie om met de Heiderun hardlopers binnen en buiten Nederland aan te moedigen om in actie te komen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Heiderun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Heiderun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Ede (GE).
Meer hardloopevenementen in Ede (GE).