zondag 10 juni 2018

Overbosloop

Prinsenbeek, gemeente Breda (NB)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Overbosloop is inmiddels verlopen.

Dit jaar vindt alweer de tiende editie van de Overbosloop plaats. In deze editie gaan we er weer alles aan doen om er een sportief en gezellig evenement van te maken. Deze jubileum editie zal gelopen worden op:

ZONDAG 10 juni 2018

In het stadspark boven de HSL en de snelweg A16 is een licht heuvelachtige parcours uitgezet. Onder de loopschoenen raast de TGV en het verkeer van de snelweg door en waan je jezelf een beetje in Limburg. Een voor Prinsenbeek kenmerkende gezellige en gastvrije omgeving die uitnodigt om het maximale uit jezelf te halen.

Ter gelegenheid van deze 10de editie worden er voor de 5 & 10 km loop en de estafette run, onder de deelnemers, leuke prijzen verloot en is deelname aan de “Belle-Fleur” familieloop voor iedereen gratis.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Overbosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Overbosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.