zondag 30 september 2018

11e Utrechtse Heuvelrugestafette

Amersfoort (UT)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De Utrechtse Heuvelrugestafette is een estafetteloop van 10 etappes van ongeveer 10 km. Ieder team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 lopers. Ieder team krijgt een looproute/fietsroute mee. Een team heeft steeds een loper op de route vergezeld door minimaal een fietser. Bij de wisselposten neemt een andere loper/fietser het estafettestokje vervolgens over. Doelstelling is de deelnemers een plezierige, ontspannen en recreatieve dag te bezorgen. Tijdens de loop kunnen de lopers/fietsers genieten van de schitterende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.
Zie nadere info op de site.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 11e Utrechtse Heuvelrugestafette.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 11e Utrechtse Heuvelrugestafette.