zaterdag 26 mei 2018

Ronde van Katendrecht

Rotterdam (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Let op: Het loopevenement Ronde van Katendrecht is inmiddels verlopen.

RONDE VAN KATENDRECHT
De Ronde van Katendrecht is Het Feest van de Fiets! Een festival waarbij cultuur en sport elkaar ontmoeten. Het cultuurprogramma biedt live-muziek, DJ’s, theater, literatuur, fotografie/cinema, jeugdvoorstellingen en kinderattracties. Zo zijn er concerten, theatrale en literaire optredens, exposities en is er volop straattheater voor jong en oud.

Het evenement vindt plaats op en rond de Veerlaan en het Deliplein in de Rotterdamse wijk Katendrecht. In 2018 wordt het tweedaagse festival gehouden op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei.

De Ronde van Katendrecht heeft sinds enkele jaren ook een bijzondere hardloopwedstrijd over 5 en 10 kilometer. Spectaculair zijn de races van de Fixed Gear-rijders. De wedstrijd voor wereldberoemde oud-beroepsrenners is jaarlijks één van de publiekstrekkers. Daarnaast kan iedereen met fietsfanatisme meedoen met de verschillende leuke wedstrijden op alle niveau’s!

Ook bezoekers die niet van wielrennen houden, kunnen elkaar ontmoeten en een gezellige dag beleven op Katendrecht. Het is als bij Franse dorpsfeesten. Grote lange tafels met eten en drinken in overvloed, muziek, ontmoeting, lachen, dansen en overal spelende kinderen. Nieuwkomer of toerist? Geen enkel probleem, iedereen is welkom! Het evenement is uniek in zijn soort en uniek voor Rotterdam en heeft een landelijke uitstraling.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ronde van Katendrecht.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ronde van Katendrecht zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.