zaterdag 2 juni 2018

Halve Marathon Ermelo

Ermelo (GE)

halve marathon
Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
De achtste editie van deze echte dorpsloop kent een aantal aantrekkelijke elementen. Op elke kilometerpunt staat een podium met muziek. Er wordt door de winkelstraat gelopen met dweilorkesten. Na afloop barst er een After Muziek Party los met barbecue voor de deelnemers aan de Rabobank Business Run. Kortom, dit mag je niet missen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve Marathon Ermelo.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Hier Inschrijven voor het loopevenement Halve Marathon Ermelo.
Indien beschikbaar via Inschrijven.nl.
Hardlopen in Ermelo (GE).
Meer hardloopevenementen in Ermelo (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Halve Marathon Ermelo.