woensdag 6 juni 2018

Campusrun

Delft (ZH)

2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Campusrun is inmiddels verlopen.

Dit jaar is de 6e keer dat de CampusRun gehouden wordt. Dit jaar kan je meedoen in teams, waarmee je mee kan doen met deze estafette editie: The Relay Run! Een unieke ervaring waar jij en je vrienden/collega's/studiegenoten/ouders/zusjes/broertjes/buurmannen&buurvrouwen gewoon bij moeten zijn! Breekt het zweet je al bij alleen maar de gedachten van hardlopen? De afstand van de estafette is maar 10km voor een team van 4 personen, waardoor je per persoon maar 2.5km loopt. Mocht dit niet genoeg zijn dan kan je ook meedoen met de volgende afstanden: 5km of 10km. Naast het bijdragen aan je eigen gezondheid zal je dit jaar ook weer bijdragen aan een goed doel: Dwarslaesie organisatie Nederland.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Campusrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Campusrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Delft (ZH).
Meer hardloopevenementen in Delft (ZH).