zondag 2 september 2018

Halve marathon van Nieuwkoop

Nieuwkoop (ZH)

0,6 km - 1 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Halve marathon van Nieuwkoop is inmiddels verlopen.

De halve marathon van Nieuwkoop; de mooiste hardloopwedstrijd van het Groene Hart!

De halve marathon maakt vanuit Nieuwkoop een mooi rondje via Noorden, het Noordse dorp naar Woerdense Verlaat. Dan tussen de rietkragen door en via een slingerende weggetje naar het pittoreske dorpje de Meije en van daaruit via het fraai vernieuwde Meijepad weer terug naar Nieuwkoop.

Naast de halve marathon is er ook een wedstrijd over 10 kilometer. Evenals de afgelopen jaren zullen de deelnemers aan deze afstand met bussen vervoerd worden naar het startpunt in de Meije en van daaruit dezelfde prachtige route lopen als de lopers aan de halve marathon. Buiten de 10 kilometer en de halve marathon is er ook nog een wedstrijd over 5 kilometer, een jeugdloop over 1 kilometer en een kinderloop waarbij er voor alle kinderen een leuke surprise is.

Ook de wandelaars en Nordic Walkers komen aan hun trekken; er zijn diverse loopafstanden, variŽrend van 10 tot maar liefst 25 kilometer, uitgezet in de aantrekkelijke omgeving van Nieuwkoop.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve marathon van Nieuwkoop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Halve marathon van Nieuwkoop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.