woensdag 2 mei 2018

Lef loop

Heino, gemeente Raalte (OV)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Lef loop is inmiddels verlopen.

Met veel trots kondigen wij aan… de Lef loop!

Onze eigen hardloopwedstrijd, of eigenlijk een crossloop in de bossen tussen Raalte en Heino. Op woensdagavond 2 mei hopen wij veel hardlopers aan de start te zien van de 5 of een 10 kilometer loop. De loop wordt georganiseerd door de enthousiaste leden van ons team die de Roparun gaan lopen, fietsen of rijden, dus jullie kunnen er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is!

De opbrengst van deze loop zal volledig gaan naar onze stichting, stichting Lef, dus trek je hardloopschoenen uit de kast en zet letterlijk je beste beentje voor om ons te helpen helpen!

Graag tot ziens bij de Lef loop!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Lef loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Lef loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Lef loop.