zaterdag 8 september 2018

Berkenstein Run

Veenendaal (UT)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Berkenstein Run is inmiddels verlopen.

Deze run, waarvan de opbrengsten volledig ten goede komen aan hospice Berkenstein, neemt de lopers mee door een van de mooiste plekken van Nederland: de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug. Na de start bij de hospice wordt direct koers gezet richtig de Amerongense berg met prachtige heidevelden en mooie stukken bos. De 10 kilometer heeft als hoogste punt (76m) de beroemde 225-jaar oude Eenzame Eik, waardoor dit een uitdagend parcours is!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Berkenstein Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Berkenstein Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Berkenstein Run.