zondag 8 april 2018

ONBoard Run

Amersfoort (UT)

6,5 km - 13 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement ONBoard Run is inmiddels verlopen.

In samenwerking met Stichting Fietsboot de Eemlijn organiseert 4RUNNERS een unieke run nabij Amersfoort. Mede mogelijk gemaakt door Runnersworld Amersfoort.

Vaar mee op de Eemlijn vanuit Amersfoort naar Soest (6,5 km) of vaar mee tot Baarn (13 km) en loop de prachtige route langs de Eem terug. Omgekeerd is ook mogelijk; start met de run in Amersfoort en loop naar het opstappunt in Soest of Baarn, kom vervolgens weer terug met de boot.

Vanwege de beperkte ruimte aan board kunnen er maximaal 100 lopers inschrijven, wees dus snel! Voor €5,- ben je deelnemer aan de run, inclusief: de boottocht, gratis koffie en/of thee en vervoer van kleding en/of tas naar het begin- of eindpunt.

Deze run is geen wedstrijd met tijdswaarneming. De prachtige routes langs de Eem worden gemarkeerd zodat iedereen in zijn of haar eigen tempo zelfstandig in staat is de afstand te lopen. Loop je liever samen? Op elk van de twee afstanden is er de mogelijkheid om in een groep met pacer van de organisatie mee te lopen.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdagavond 6 april 23:59 uur óf tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement ONBoard Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement ONBoard Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.