zondag 17 juni 2018

Runiversity - De Langzame Duurloop 5

Arnhem (GE)

15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Runiversity - De Langzame Duurloop 5 is inmiddels verlopen.

Eens in de de maand organiseren we een LSD trip. De trip die we maken kenmerkt zich niet door hallucinaties maar door het positieve effect op jouw loopstijl. LSD staat voor Long Slow Distance en is beter bekend als de langzame duurloop. Behalve dat de trainers van Runiversity een leuke hardlooproute uitzetten in Arnhem (of omgeving) stellen we jou als deelnemer in de gelegenheid om trainingsgerelateerde vragen te stellen. Wij proberen jouw vragen naar jouw specifieke situatie te beantwoorden en onderbouwen. We geven voorbeelden en kunnen observeren als we je iets vragen uit te voeren.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Runiversity - De Langzame Duurloop 5.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Runiversity - De Langzame Duurloop 5 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Arnhem (GE).
Meer hardloopevenementen in Arnhem (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Runiversity - De Langzame Duurloop 5.