donderdag 17 mei 2018

Lopers Company Wallenloop

Hellevoetsluis (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Lopers Company Wallenloop is inmiddels verlopen.

De 9de editie van de door Pallas'93 georganiseerde Lopers Company Wallenloop (voorheen Runnersworld Wallenloop) wordt gehouden op donderdagavond 17 mei. Deze mooie traditioneel gezellige hardloopwedstrijd start vanaf het hockeycomplex van HC Voorne waar ook gefinisht wordt.

Voor iedere deelnemer is er een herinnering in de vorm van een mooie medaille, daarnaast zijn er geldprijzen te winnen voor de diverse afstanden. Er wordt gebruik gemaakt van Ipico chip registratie.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Lopers Company Wallenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Lopers Company Wallenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Lopers Company Wallenloop.