zaterdag 26 mei 2018

OL Trail Run

Epe (GE)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement OL Trail Run is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 26 mei zal er bij Cialfo in samenwerking met OLV Minor voor het eerst een OL Trail run worden gehouden.

OL-Trail staat voor een trailrun over natuurpaden, waarbij vaste punten (posten) in het terrein in een vaste volgorde moeten worden aangedaan, maar de routekeuze tussen de punten is vrij.
Men loopt de route m.b.v. een stafkaart, waarop de posten staan ingetekend (zie voorbeeld). De hulp van een kompas is wenselijk, maar niet noodzakelijk (kompas kan eventueel gehuurd worden).
Noodzakelijk is een chip voor de registratie, maar die zit bij de deelnemersprijs in.

Er zijn 4 afstanden 5/10/15 en 20 km. De afstanden zijn bij benadering en volgens de kortste route. Op de dag zelf is de exacte afstand over de kortste route bekend. Men loopt individueel en start met een tussenruimte van 1 minuut per route. Na afloop ontvangt men een tijdsuitslag over de totale route, alsmede over de tussentijd per post

Deze vorm van trailrunning is een fysieke, maar vooral ook psychische uitdaging. Ze is afgeleid van de oriŽnteringssport.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement OL Trail Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement OL Trail Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Epe (GE).
Meer hardloopevenementen in Epe (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement OL Trail Run.